Tervetuloa connemarojen pariin

Berryard Ponies kilpailee ja jalostaa connemaroja suvun pituudesta tai painotuksesta riippumatta. Suurin osa poneistamme onkin yleispainotteisia monitaitureita, joten jalostusmielessäkään ne eivät jätä ketään kylmäksi. Meille myös jalostuksen kannalta tärkeää on rotumääritelmän mukainen, korrekti rakenne, joten näyttelyt ja kantakirjatilaisuudet ovat osa arkeamme. Järjestämme myös itse näyttelyitä pääsääntöisesti kesäkautena viherkentällämme.

Pääsääntöisesti ponimme on tuotu ulkomailta. Olemme kuitenkin lakkaamatta uteliaita myös kotimaisiin sukulinjoihin ja pyrimme osaltamme pitämään myös kotimaan jalostuksen virkeänä. Yhdistelemme paljon myös suomalaisia ja ulkomaalaisia poneja, sillä uuden linjan kehtitäminen on meille tärkeää.

Pääkallopaikkamme sijaitsee etelärannikolla Kotkassa, aivan meren äärellä. Kaarniemellä vallitsee maaseudun rauha sekä loistava kyläyhteisö, joka on tehnyt ajansaatossa jokaiseen Kaunolassa työskentelevään sekä vierailevaan lähtemättömän vaikutuksen.

Toivottavasti viihdyt sivuillamme. Ota yhteyttä sähköpostilla tai nykäise hihasta Keskustan profiilini kautta.

Ystävällisin terveisin, Cery VRL-02116 / cerppa[a]gmail.com

Päivitetty viimeksi 02/2021
Ponien sivuille lisätty kantakirjapalkintoja. Talliin on saapumassa kevään aikana myös muutama uusi poni, joiden kanssa alamme valmistautua kilpauralle sekä näyttelyissä, että kouluratsastuksen parissa. Berryard sai myös uuden ulkoasun.

 

Roslund Gård
Hopewood Connemaras
Ivycreek Pony Stud
Kernfield Ponies

copyright © Berryard Ponies | pics © Satu Pitkänen
Tämä on virtuaalitalli / Tämä on virtuaalihevonen