Berryard Ponies

Tervetuloa connemarojen pariin

Berryard Ponies kilpailee ja jalostaa connemaroja suvun pituudesta tai painotuksesta riippumatta. Suurin osa poneistamme onkin yleispainotteisia monitaitureita, joten jalostusmielessäkään ne eivät jätä ketään kylmäksi. Meille myös jalostuksen kannalta tärkeää on rotumääritelmän mukainen, korrekti rakenne, joten näyttelyt ja kantakirjatilaisuudet ovat osa arkeamme. Järjestämme myös itse näyttelyitä pääsääntöisesti kesäkautena viherkentällämme.

Pääsääntöisesti ponimme on tuotu ulkomailta. Olemme kuitenkin lakkaamatta uteliaita myös kotimaisiin sukulinjoihin ja pyrimme osaltamme pitämään myös kotimaan jalostuksen virkeänä. Yhdistelemme paljon myös suomalaisia ja ulkomaalaisia poneja, sillä uuden linjan kehtitäminen on meille tärkeää.

Pääkallopaikkamme sijaitsee etelärannikolla Kotkassa, aivan meren äärellä. Kaarniemellä vallitsee maaseudun rauha sekä loistava kyläyhteisö, joka on tehnyt ajansaatossa jokaiseen Kaunolassa työskentelevään sekä vierailevaan lähtemättömän vaikutuksen.

Toivottavasti viihdyt sivuillamme. Ota yhteyttä sähköpostilla tai nykäise hihasta Keskustan profiilini kautta.

Ystävällisin terveisin, Cery

VRL-02116 / cerppa[a]gmail.com


Muuta tietoa

Berryard Ponies on täysin virtuaalinen talli, eikä sen sivujen sisältö liity oikeaan talliin. Jokainen hevonen on virtuaalihevonen. Kuvissa esiintyvät henkilöt ja hevoset eivät liity sivujen teksteihin ja tietoihin.

Ulkoasu © Cery 2020 | Kuvat © S. Pitkänen